BB-Niko julkaisi sänkykuvansa netissä – tältä näyttää tyylimuutos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta pariltakin tuotantokaudelta tutuksi tullut Niko Saarinen, eli tutummin BB-Niko, on ollut viime aikoina otsikoissa muiden muassa paljastettuaan uskovansa maailmanloppuun. Nyt Niko on aloittanut vuotensa tyylimuutoksella.

Hiuksensa viime vuonna yllättäen blondannut Niko on palannut hiustensa värin suhteen tuttuun ja turvalliseen mustaan. Mies on nyt julkaissut Staran blogissaan tuoreita kuvia uudesta lookistaan. Kyseisissä otoksissa realityjulkkis poseeraa sängyssä yhdessä koiransa kanssa.

– Niinhän sitä sanotaan että kun kerran mustaa saa..ei vaalea enää oikein tunnu missään. Mä puhun hiuksista, mistä sä? Niko toteaa kuvien yhteydessä.

Nykyisin lähinnä television chat-ohjelmien juontajana.