Lindsay Lohanin vankilareissu entistä todennäköisempi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lindsay Lohan sai juuri suoritettua edellisen hänelle oikeudessa määrätyn tuomionsa, kun häntä epäillään jo uudesta rikkomuksesta. Hän oli pakollisessa vieroitushoidossa 3. tammikuuta saakka, ja eräs hoitajista väittää Lohanin syyllistyneen tuolloin pahoinpitelyyn.

Hoitaja Dawn Holland meni kertomaan tapahtumista taannoin myös lehdistölle, minkä johdosta hän sai potkut Betty Ford -klinikalta. Nyt poliisi tutkii tapausta. TMZ-julkaisun mukaan viranomaiset ovat katsoneet julkkistähden olevan todennäköisesti syyllinen. Mikäli syyllisyys todetaan myös oikeudessa, joutunee Lindsay Lohan puoleksi vuodeksi vankilaan.

Riverside Countyn syyttäjän mukaan Lohan on rikkonut ehdonalaisensa määräyksiä. Hoitaja Dawn Holland on julkaisun saamien tietojen mukaan ilmoittanut, että hänellä ei ole halua jatkaa asian käsittelyä. Asia on kuitenkin edennyt jo niin pitkälle, että syyte tullaan nostamaan siitä huolimatta.