Munamies-sketsihahmon laulu valloitti suomalaiset – kuuntele

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV3-kanavan suosittu Putous-ohjelma palasi viime viikolla televisioruutuihin varsin värikkäissä merkeissä. Ohjelmassa kisaillaan ensimmäisen tuotantokauden tapaan Vuoden sketsihahmo -tittelistä. Kilpailun toinen pudotus nähtiin eilen.

Yksi hahmoista sai jo viime viikolla kotiyleisöjen varauksettoman suosion. Kyseessä on kennossa asuva Munamies, joka nähtiin eilen jo toistamiseen televisioruuduissa. Tällä kertaa sketsihahmoille oli annettu tehtäväksi esitellä laulutaitojaan.

Munamies vei kirkkaasti voiton esittämällä klassisen italialaisen Con Te Partiro -kappaleen, jonka tunnetuin esittäjä on Andrea Bocelli. Kappale tunnetaan myös englanninkielisenä ja Time To Say Goodbye -nimisenä, mutta Munamies esitti sen luonnollisesti alkuperäiskielellä. Kuuntele esitys tästä tai artikkelin yltä. Munamiehen faniryhmä on saanut Facebookissa huiman suosion, ja tähän mennessä siihen on liittynyt jo peräti 66.000 fania.