Kanye West hankki kaikkien aikojen ökykellon – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu hiphop-tähti Kanye West tunnetaan äkkipikaisena miehenä ja erityisen huonona häviäjänä. Voittaessaan hän osaa kuitenkin ottaa siitä ilon irti aavistuksen muita supertähtiä tyylikkäämmin.

Nyt Kanye on nimittäin hankkinut todellisen ökykellon, joka on tehty 18 karaatin kullasta ja koristeltu timanteilla. Erikoiseksi kellon tekee kellotauluun jalokivin toteutettu kuva, joka esittää artistin omia kasvoja. Kellon tekemiseen meni viisi kuukautta. 135.000 dollarin arvoinen kello ei ole rahassa mitattuna kovin erikoinen, mutta oman kuvan myötä egon paisuttelu menee tällä kertaa asteen totuttua pidemmälle.

Kanye West on menettänyt lukuisia kertoja malttinsa väärässä paikassa ja väärällä hetkellä. Taannoin jopa Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama haukkui hänet julkisesti. Viime viikolla artisti vitsaili tuon samaisen mokansa kustannuksella lähettäessään Britney Spearsille Twitter-viestin. Se otettiin kuitenkin vakavasti, vaikka viesti oli tarkoitettu vitsiksi.

Lähiaikoina Kanye West joutuu vastaamaan oikeudessa syytteisiin pahoinpitelystä. Hän tulistui toukokuussa 2008 paparazzikuvaajalle esiintyessään New Yorkissa sijaitsevalla Gustavino-klubilla. Kuvaaja tungetteli ilmeisesti liian lähelle supertähteä, koska tämä raivostui ja kävi kuvaajan kimppuun. Sittemmin kuvaaja on syyttänyt artistia pahoinpitelystä ja nyt, yli kaksi vuotta myöhemmin, asiaa tullaan käsittelemään myös oikeudessa.