Amy Winehousen keikkavideo herättää epäilyjä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Brittipoppari Amy Winehouse pääsi viime talvena eroon vakavista päihdeongelmistaan muutettuaan yli puoleksi vuodeksi Karibialle. Viime kesänä päihdekierre sai kuitenkin vielä jatkoa. Parhaillaan laulaja on kiertueella Brasiliassa.

Amy Winehouse lomailee ja keikkailee maassa sangen paljastavissa vaatteissa, eikä hänen tuorein esiintymisensä vaikuttanut kovinkaan suunnitellulta. The Hollywood Gossip –julkaisun esittelemässä videossa nainen tekee muiden muassa outoja tanssilikkeitä. Julkaisun mukaan Winehouse näyttää olevan valmiina romahtamaan lavalle, vaikka liikkeet kuuluvatkin Amyn normaaliin lavaesiintymiseen. Esiintyminen ei kuitenkaan vakuuta artistin faneja siitä, että hän eläisi tällä hetkellä päihteettömästi.

Amy Winehouse nähtiin vastikään Santa Teresa -hotellin uima-altaalla farkkushortseissa ja bikinin yläosassa. Huomio kiinnittyi suuriin mustelmiin naisen oikeassa reidessä. Daily Mail –lehden mukaan mustelmat voivat olla seurausta villistä juhlinnasta humalassa. Winehouse ei itse välitä ruhjevammoistaan, sillä hän keskittyi juttelemaan henkivartijoidensa kanssa.

Amy Winehouse esiintyi taannoin Rio De Janeirossa järjestetyssä Summer Soul Festival -tapahtumassa, josta hänen on vielä määrä jatkaa Sao Pauloon ja muualla Etelä-Amerikkaan. Amy oli valinnut paluukeikkansa esiintymisasuksi yläosasta varsin paljastavan pinkin mekon, joka nosti pääosaan hänen 40.000 eurolla kohennetut rintansa. Poptähti vaikutti olevan varsin hyvässä fyysisessä kunnossa.