Big Brother -tähti Keskisen tyttöystävälle: ”Hamamat lähde kotimaahasi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut realityjulkkis Niko Saarinen nähdään nykyisin televisioruuduissa lähinnä chat-ohjelmien juontajana. Viihdelehti Staran bloggarinakin tunnettu räväkkä nuori mies on nyt käsitellyt blogikirjoituksessaan Vesa Keskisen mutkikkaita suhdekiemuroita.

Suomalainen viihdelehdistö on viime päivinä seurannut mielenkiinnolla kuinka Keskisen uusi afrikkalainen tyttöystävä on yllättäen kadonnut ja kuinka Keskinen odottaa hänen palaavan Tuuriin. Nyt tilanteesta suivaantunut BB-Niko Saarinen kehottaa kovin sanoin Keskistä pitämään ”turpansa kiinni” ja tyttöystävää palaamaan takaisin kotimaahansa.

– Menestyvä liikemies jolla on miljoonia tekee itsestään ö-luokan turhapuroa “hölynpöly”-jutuillaan median välityksellä. Kuka tästä hyötyy ja mitä? Hamamati raukka ei edes tiedä mitä hänestä kirjoitetaan netissä, koska ei osaa lukea suomea, Niko kirjoittaa.

– Hamamati jos sinulla on edes kenkiä omasta takaa mukanasi kun saavuit suomeen niin juokse, juokse.. lentokentälle (sellainen kai on tampereella?) ja lähde kotimaahasi. Kaunis tyttö, älä pilaa elämääsi täällä, realityjulkkis kehottaa.

Nikon blogia voi lukea tästä.