Katie Holmes esitteli timmin vartalonsa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Tom Cruisen kanssa jokunen vuosi sitten naimisiin mennyt ja perheen perustanut näyttelijäkaunotar Katie Holmes on yrittänyt viime aikoina tehdä paluuta työrintamalle. Lapsensa kanssa viime vuodet lähinnä kotiäitinä viettänyt Katie esittelee nyt kuntosalilla muokattua vartaloaan kameroille.

Teinitähtenä Dawson’s Creek -sarjasta alunperin tähdeksi noussut Katie Holmes kuvattiin eilen Beverly Hillsissä. Tähdellä oli yllään aurinkolasit, pieni musta toppi ja lyhyt hame. Korkeissa koroissa kävellyt Holmes esitteli samalla upeat säärensä. Holmesin ahkera salitreenaus on tuottanut julkaisun mielestä ansaittua tulosta.

Katie Holmes tekee nykyisin myös mallintöitä. Kyseessä on yhdysvaltalaisen Ann Taylor -vaatemerkin urheiluvaatelinja, jonka mallina Katie Holmes toimii. Hänen ohellaan myös monet muut julkkiskaunottaret ovat olleet mukana Ann Taylor -mainoksissa. Heidi Klum, Rachel Bilson ja Halle Berry eivät ole edustaneet merkkiä, mutta he pukeutuvat mielellään siihen. Kevään 2011 kampanjan keulahahmona toimiva Katie Holmes on todella innoissaan pestistä, sillä hän on Ann Taylorin fani.

Katie Holmes ei ole ainoa julkkistähti, joka poseeraa vaatemainoksissa. Myös Blake Lively, Natalie Portman, Marion Cotillard, January Jones, Rumer Willis, Emma Watson, Megan Fox, Kellan Lutz ja Zoe Saldana edustavat tällä hetkellä muita vaatemerkkejä. Fox on muiden muassa Emporio Armanin farkku-ja alusvaatemalli, Watson Burberry-merkin keulahahmo, Lively edustaa Chanelia ja Portman puolestaan Dioria. Lutz ja Saldana nähdään Calvin Klein –malliston alusvaatteissa.