Christina Aguilera mokasi kotibileissä – sammui kesken illan juhlakalun sänkyyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on ollut viime viikkoina kiireinen uuden Burlesque-elokuvansa merkeissä, sillä leffan ensi-illat ovat vieneet häntä ympäri maailmaa. Myös tähden uusi suhde Matt Rutlerin kanssa on kerännyt huomiota Hollywoodissa. Nyt julkisuuteen on tullut tietoja hänen rajusta juhlimisestaan.

Us Weekly -lehti kertoi eilen kuinka Christina oli irrotellut Jeremy Rennerin 40-vuotisjuhlissa. Hän saapui 8. tammikuuta järjestettyihin juhliin kuokkavieraana ja oli niin kovassa vauhdissa, että tuli nauttineeksi aivan liikaa talon tarjoiluista. Lopulta Christinan ilta päättyikin, kun hän sammui poikaystävänsä Matthew Rutlerin kanssa Rennerin sänkyyn. Lehden mukaan mies ripitti Aguileraa tapahtuneesta viime viikonloppuna Golden Globe -gaalassa.

Lähde kertoi taannoin People-lehdelle Christinan ja Matthew’n suhteen olevan kohtuullisen vakavalla pohjalla. Aguilera on esimerkiksi tavannut jo Rutlerin äidin. Pari vietti myös uudenvuoden yhdessä Aguileran perheenjäsenten ja ystävien seurassa.