Angry Birds pikkulasten reaaliversiona

Nettivideot · Stara.fi

Suomalainen pelisensaatio Angry Birds on niittänyt menestystä ympäri maailmaa ja ollut kirkkaasti kuluneen talven suosituin peli maailmassa. Sitä on ladattu eri mobiilialustoille jo huimat yli 50 miljoonaa kappaletta, ja menestys jatkuu edelleen.

Tähän mennessä Angry Birds -peli on laajentanut mahdollisia pelialustojaan nopeasti, ja nykyisin vihaiset linnut temmeltävät jo myös elektronisten vempaimien ulkopuolella esimerkiksi lautapelissä. Pelihahmojen pehmoleluilla ”pelejä” voidaan järjestää myös tosielämässä, ja sellaisesta on nyt verkossa julkaistu video. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Äskettäin Mashable-julkaisu kertoi, että pelin tehnyt suomalaisyhtiö Rovio on parhaillaan kaavailemassa pelistä animaatiosarjaa televisioon. Yhtiöstä kerrottiin brittiläiselle C21media.com -julkaisulle, että hittipelin muokkaaminen animaatiosarjaksi on tällä hetkellä yksi yhtiön päätavoitteista.