Ashley Cole ja Kayla Collins erosivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Cheryl Cole antoi viime vuonna kenkää aviomiehelleen Ashley Colelle, joka on maineikas brittiläinen jalkapallotähti. Sittemmin Ashley on nähty monien julkkiskaunotarten seurassa, mutta joulukuussa hän ja Playboy-lehdestä tuttu realitytähti Kayla Collins ryhtyivät seurustelemaan.

Nyt pari kuukautta kestänyt suhde on kuitenkin ohi, vaikka taannoin sen kerrottiin olevan vakaalla pohjalla. Kayla nimittäin ehti muuttaa jo avoliittoon Ashleyn kanssa. The Sun -lehti kertoo kuitenkin, että julkkisparin suhde on ohi ja molemmat ovat jälleen sinkkuja.

Parin kerrotaan päätyneen eroon Lontoossa vietetyn railakkaan juhlaillan jälkeen. Ashley ja Kayla ajautuivat nimittäin rajuun riitaan hiphop-tähti P. Diddyn järjestämissä bileissä West Endissä sijaitsevalla Pigalle Clubilla. Lehden saamien tietojen mukaan pari oli sopinut juhlivansa kahdestaan, mutta mies saapuikin paikalle yhdessä neljän ystävänsä kanssa. Yksi ystävistä istui pariskunnan väliin, ja se oli Kaylalle liikaa.

Brittiläisen I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -realitysarjassa äskettäin nähty 23-vuotias Collins tarjoili katsojille silmänruokaa viidakossa lähinnä uima-asussa ja bikineissä. Samalla hän kertoi huomanneensa, että hänen jo valmiiksi muhkea rintavarustus olisi kasvanut viidakossa entisestään. Collins valittiin Playboy-lehden kuukauden Playmateksi elokuussa 2008.