Playboy-moguli vastasi Ricky Gervaisin kettuiluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkikoomikko Ricky Gervais on ollut kuluneella viikolla otsikoissa viime viikonloppuna järjestetyn Golden Globe -palkintogaalan merkeissä. Suosittu brittikoomikko vitsaili supertähtien kustannuksella selvästi totuttua rajummin, ja monien julkkisten mielestä jutut menivät liian rajuiksi.

Tapahtuman järjestäjä nimittäin ilmoitti jo seuraavana päivänä ettei Gervaisin palveluksia tarvita enää tulevissa tapahtumissa. Esimerkiksi Jennifer Lopez uhkasi backstagella suutuspäissään tappaa koomikon. Myös Playboy-moguli Hugh Hefner sai osansa pilailusta, kun Gerwais viittasi iäkkääseen lehtimoguliin kehuessaan Walking Dead -televisiosarjaa.

– Nyt kun puheena on Walking Dead, tahdon onnitella Hugh Hefneriä, joka on 84-vuotiaana menossa naimisiin 24-vuotiaan Crystal Harrisin kanssa. Kysyttäessä miksi Crystal menee hänen kanssaan naimisiin, Crystal kertoi Hughin valehdelleen ikänsä. Hän luuli Hefnerin olevan 94-vuotias, Ricky Gervais veisteli juonnossaan.

Hefner on nyt kommentoinut Gervaisin juontoja mikroblogissaan, mutta monista muista tähdistä poiketen hän ymmärsi olla suivaantumatta kustannuksellaan pilailusta.

– Golden Globes oli menestys. He pilailivat kaikkien kustannuksella, myös Crystalin ja minun. Se oli hieno ilta. Olen tottunut tuollaisiin halpamaisiin iskuihin. Se kuuluu asiaan, Hugh Hefner kertoi Twitter-blogissaan.