”Seitsemän naista maalasi alastoman vartaloni päivittäin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jennifer Lawrence on suurelle yleisölle vielä varsin tuntematon tähti, vaikka hänet on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa. Hänet on nähty  ja tullaan näkemään muiden muassa X-Men -elokuvien ja Winter’s Bone -elokuvan tähtenä.

Jennifer Lawrence esittää X-Men -elokuvissa Mystique-nimisen mutantin roolia, ja ennen kuvauksia hänen vartalonsa joudutaan maalaamaan. Nyt Jennifer on paljastanut millaisen prosessin tuloksena hänestä tulee Mystique seuraavassa X-Men: First Class -elokuvassa. Roolihahmoon pääsemiseen kuluu peräti kahdeksan tuntia, kun seitsemän naista maalaa hänen koko vartalonsa.

– Mikään ei ole enää pyhää. Minä ja nuo tytöt olemme tulleet todella läheisiksi. He maalasivat alastoman vartaloni joka päivä kuukausien ajan. Se oli kuin erikoinen yövierailu. Se oli jotain mistä miehet haaveilevat; yksi alaston vartalo ja seitsemän käsiparia ympäri vartaloa, Jennifer Lawrence kertoi Hollywood Reporter -lehdelle.