Megan Fox paljasti tatuointinsa yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista tuttu kaunotar nähtiin vuodenvaihteessa viettämässä lomaansa Havaijilla yhdessä aviomiehensä Brian Austin Greenin kanssa. Tuolloin leffatähti nähtiin päivittäin bikinikuvissa.

Nyt Megan Fox on jo palannut lomaltaan ja ehtinyt poseerata myös näyttävissä kuvissa. Kuluneella viikolla hänet nähtiin makoilemassa alusvaatteisillaan Armanin mainoksessa. Nyt Megan nähdään saman kampanjan kuvassa esittelemässä tatuointejaan yläosattomissa. Samalla viihdelehdissä on palattu hänen ja Angelina Jolien yhdennäköisyyteen ja samankaltaisiin tyyleihin. Megan itse halusi panna keskustelulle pisteen jo vuonna 2009, kun hän ilmoitti että tatuoinnit ja tummat hiukset eivät vielä tarkoita yhdennäköisyyttä.

Megan Fox oli viime vuonna otsikoissa, kun hän paljasti kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa. Tänä syksynä hän viimein vahvisti olevansa biseksuaali. Leffakaunotar kuitenkin lisäsi, ettei hän voisi harrastaa seksiä toisten biseksuaalien naisten kanssa, vaan ainoastaan lesbojen kanssa.

– Ei ole epäilystäkään ettenkö minä olisi biseksuaali, mutta olen myös tekopyhä. En koskaan menisi treffeille biseksuaalin tytön kanssa, koska se tarkoittaisi että hän olisi maannut myös miesten kanssa, ja miehet ovat niin likaisia. En halua harrastaa seksiä naisen kanssa joka on ollut sängyssä miehen kanssa, Megan Fox kertoi Esquire-lehdelle.