Miranda Kerrin rintaruokinta kaatoi verkkosivuston

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen miehensä Orlando Bloom saivat taannoin perheenlisäystä, kun heille syntyi ensimmäinen lapsi. Nyt Flynn-niminen poikalapsi on tehnyt debyyttinsä julkisuudessa yhdessä malliäitinsä kanssa rintaruokinnan merkeissä.

Miranda julkaisi nimittäin blogissaan kuvan itsestään antamassa rintaruokintaa pojalleen. Paljas rinta ja varsin luonnollinen ruokintatilanne oli niin kiinnostava, että verkkosivusto kaatui nopeasti ja on ollut siitä saakka tavoittamattomissa.

– Oops, Kora Organicsin blogini kaatui juuri liian suuren kävijämäärän takia!! Se palaa pian takaisin. Rakkaudella Miranda xxx, Miranda Kerr kirjoitti Twitter-blogissaan.

Monet supermallit ovat palanneet kuvauksiin ja catwalkeille jo parin kuukauden päästä synnytyksestä. Miranda Kerr tosin kertoi taannoin perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä mallina oleminen on hänelle vain työtä. Hän ei tunne pakottavaa tarvetta palata takaisin työelämään ja tähden asunto New Yorkissa on myös tällä hetkellä myynnissä. Hinnaksi asunnolle on määritelty 1,4 miljoonaa dollaria.

Miranda Kerr