Suomalaisartistien kommellukset saavat jatkoa: ”Sen piti olla normikeikka”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime syksynä julkaistiin kotimaista tuotantoa oleva kirja Sen piti olla normikeikka, johon oli kerätty viihdetyöntekijöiden kertomuksia kiertueilta ja takahuoneista. Kirja sisältää sata toinen toistaan hauskempaa tarinaa ja kommellusta viihdealan ammattilaisilta laajalla rintamalla.

Kirjan tekijät Mikko Sovijärvi, Olavi Rytkönen ja Joni Nikkola hankkivat kirjan tarinat sekä puhelimitse että haastatteluissa. Sensuuriakin jouduttiin hieman käyttämään, jotta kaikki yksityiskohdat eivät tulisi julkisuuteen. Nyt teos on saamassa jatkoa. Staran viihdeblogi Chaos Tube kertoo, että Sen piti olla normikeikka II julkaistaan alkusyksystä 2011.

Teos jatkaa ensimmäisen osan linjoilla, mutta kakkososassa haastateltavien skaalaa laajennetaan lavan taakse ja sivuille muiden muassa roudareiden, keikkajärjestäjien sekä ääni- ja valomiesten tositarinoihin. Kirjan julkaisee Kustannusosakeyhtiö Paasilinna.