Ex-teinitähden mielenterveys reistailee – passitettiin hoitoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtenä aikoinaan tunnetuksi tullut laulaja Aaron Carten nousi tähteyteen alunperin pitkälti Backstreet Boys -yhtyeessä laulavan isoveljensä Nick Carterin avulla. Aaron teki kuitenkin lopulta varsin menestyksekästä musiikkiuraa ja keikkaili ympäri maailmaa.

Nyt People-lehti uutisoi, että Aaron Carter on ilmoittautunut vieroitushoitoon henkisten asioiden johdosta. Miehen tiedottaja vahvisti tiedot lehdelle ja kuvaili tulevaa hoitoa ”musiikilliseksi matkaksi”. Myös Carter itse kommentoi asiaa ja kertoi Twitter-blogissaan, että ”elämässä on tärkeintä olla pelkäämättä ihmisenä olemista”.

22-vuotias Aaron Carter ei ole viime vuosina juuri julkisuudessa paistatellut Tanssii tähtien kanssa -kilpailua ja House of Carters -realityohjelmaa lukuunottamatta. Vuonna 2008 hänet pidätettiin huumeiden hallussapidosta. Taannoin Carterin huipputimmiä vartaloa saatiin kuitenkin ihastella Twitter-blogissa julkaistuissa kuvissa. Aaron on keikkaillut myös suomalaisen Tiktak–yhtyeen kanssa, mutta viime aikoina nuoren miehen ura on ollut jäähyllä.