Älä lukitse polkupyörääsi näin – katso noloimmat esimerkit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Suomessakin painiskellaan vielä harvinaisen lumisen talven kanssa, mutta talvi on jo hiljalleen taittumassa kohti kevättä. Päivän pidetessä ja ilmojen lämmetessä lumetkin saavat pian kyytiä ja pyöräilykelit lähestyvät vääjäämättä.

Siinä vaiheessa kun polkupyöriä on taas aika huoltaa ja ottaa käyttöön, tulee muistaa huolehtia ajopelin kunnollisesta lukituksesta vorojen varalta. Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut hauskan kuvagallerian sellaisista ratkaisuista, joihin ei välttämättä kannata Suomessakaan turvautua mikäli haluaa pitää pyörän tallessa.

Kuvissa nähdään sinänsä ehkä jopa nerokkaita tapoja antaa vaikutelma siitä että polkupyörä on vahvasti lukittuna. Monissa tapauksissa hieman tarkempi katselu riittää kuitenkin kertomaan, että pyörä ei sittenkään ole lainkaan lukittuna.