Amber Heard näyttävissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Amber Heard nähtiin vuonna 2008 The Informers -elokuvan naistähtenä. Suoraan DVD-muodossa Yhdysvalloissa julkaistussa elokuvassa on mukana myös parikin seksikohtausta, joissa nuori naistähti nähtiin rohkeasti alastomana.

Maailman seksikkäimpien naisten äänestysten kärkipäähän useampana vuonna sijoittunut Amber Heard yllätti äskettäin viihdemaailman tulemalla kaapista. Hän ilmoitti GLAAD-järjestön tilaisuudessa olevansa lesbo. Sittemmin viihdelehtien kiinnostus häntä kohtaan on kasvanut merkittävästi, ja hän poseeraa viikoittain lehtien sivuilla. Nyt Amber nähdään autoilutunnelmissa vaatteet yllään, mutta silti seksikkäänä.

24-vuotias Texasista kotoisin oleva Amber Heard on urallaan nähty jo parissakymmenessä elokuvassa ja viidessä televisiosarjassa. Läpimurtorooli odottaa kuitenkin vielä itseään. Hänen televisiosarjoistaan tunnetuimpia ovat O.C. jaCalifornication. Suurimman roolinsa Heard teki kuitenkin Hidden Palms -sarjassa. Mallipuolella hän on poseerannut muiden muassa Maxim-lehden kannessa.