AnnaLynne McCord kuumissa poseerauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut televisiokaunotar AnnaLynne McCord on tähdittänyt varsin lyhyellä urallaan jo monia televisiosarjoja ja elokuvia. Hän nousi viime vuonna Hollywoodin seuratuimpien tähtien joukkoon, ja hän on sittemmin pysytellyt tiiviisti otsikoissa.

AnnaLynne ehti poseerata viime vuoden aikana useita kertoja näyttävissä kuvissa niin studiossa kuin rannallakin. Hänet nähtiin milloin yläosattomissa ja milloin bikineissä. Nyt tuoreimmista kuvista on tehty näyttävä kooste, jossa televisiotähti nähdään poseeraamassa parhaimmillaan.

21-vuotias nouseva tähti AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista. Taannoin AnnaLynne ja hänen Angel-siskonsa yllättivät suutelemalla muotinäytöksessä.