Eliza Doolittle Suomeen maaliskuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiteillään Skinny Genes ja Pack Up huikeaan suosioon noussut lontoolaislaulajar Eliza Doolittle saapuu maaliskuussa ensimmäiselle klubikeikalleen Suomeen. Briteissä jo platinaa Eliza Doolittle -debyyttilevyllään myynyt poppari esiintyy Helsingin Tavastialla tiistaina 8. maaliskuuta.

Musiikillisesti Lily Allenin ja Amy Winehousen välimaastoon sijoittuva Eliza Doolittle on kivunnut nopeasti yhdeksi Britannian kiinnostavimmista naisartisteista. Pohjois-Lontoosta kotoisin olevan 22-vuotiaan Eliza Doolittlen kaksi ensimmäistä singleä ovat valloittaneet niin Englannin radioaallot kuin myyntilistatkin.

Elizan heinäkuussa 2010 julkaistu esikoisalbumi starttasi taipaleensa hienosti myyntilistan sijalta kolme. Sittemmin albumi on myynyt Briteissä jo platinalevyyn oikeuttavan määrän. Eliza Doolittlen hyväntuuliset pop-biisit kuulostavat piristävän raikkailta, vaikkakin soundissa on tuulahduksia myös 1960- ja 70-lukujen musiikista. Suomessakin erityisesti Pack Up on saanut paljon radiosoittoa.