Huonoimpien leffojen Razzie-ehdokkuudet julki: Twilight kahmi ehdokkuuksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa julkistettiin sunnuntaina Razzie-palkintojen ehdokkuudet. Kyseessä on Oscar-palkintojen vastakohta The Golden Raspberry Awards, jolla palkitaan muiden muassa huonoimpia näyttelijöitä ja huonoimpia elokuvia nyt jo 31. kerran. Voittajat julkistetaan päivää ennen Oscar-gaalaa.

Tänä vuonna huonoimman elokuvan palkinnosta kisaavat Twilight: Eclipse, The Last Airbender, The Bounty Hunter, Sinkkuelämää 2 ja Vampire’s Suck. Twilight suorastaan kahmi ehdokkuuksia, sillä se sai peräti yhdeksän ehdokkuutta. Leffan päätähdistä jokainen on ehdolla vuoden huonoimmaksi tähdeksi.

Huonoimmasta naispääosasta ehdolla ovat Jennifer Aniston, Miley Cyrus, Sinkkuelämää-nelikko, Megan Fox ja Kristen Stewart. Miestähtien kyseenalaisen palkinnon ehdokkaat ovat Ashton Kutcher, Gerard Butler, Jack Black, Robert Pattinson ja Taylor Lautner. Sivuosissa naisten sarjan ehdokkaat ovat Jessica Alba, Cher, Liza Minelli, Nicola Peltz ja Barbra Streisand. Miesten huonoimpia sivuosia tarjosivat George Lopez, Billy Ray Cyrus, Dev Patel, Jackson Rathbone ja Rob Schneider.