Miljoonääri-teinitähti ei saa ostaa leluja ilman lupaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teini-ikäinen poptähti Justin Bieber on osannut rahastaa miljoonia fanejaan monin tavoin, eikä ideat ole vieläkään lopussa. Hänen nimissään myydään esimerkiksi kynsilakkaa, nukkeja, koruja, joulukoristeita, jumppakasseja, petivaatteita ja paljon muuta.

Kymmeniä miljoonia ansaitseva supertähti ei kuitenkaan itse saa ostaa esimerkiksi parinkympin leluhelikopteria. Nyt julkaistulla ja noin vuosi sitten kuvatulla videolla nähdään kuinka manageri Scooter kieltää lelun ostamisen ja sen jälkeen Justin soittaa äidilleen saadakseen luvan ostaa lentävän lelun. Pitkästä neuvottelusta huolimatta lupaa ei kuitenkaan tule. Katso video tästä.

Viime aikoina Justin Bieber on yhdistettu romanttisessa mielessä naispuoliseen kollegaansa, laulaja Selena Gomeziin. Nuori julkkispari kuvattiin taannoin lomailemassa yhdessä läheisissä tunnelmissa.