Justin Bieberin parturilasku suorastaan tähtitieteellinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on miljoonien pikkutyttöjen idoli, joten hänen täytyy panostaa erityisen paljon myös ulkoiseen olemukseensa. Hänen hiustyylinsä onkin maailmankuulu, mutta kovin edullinen se ei yksinkertaisuudestaan huolimatta ole.

Nyt on nimittäin selvinnyt, että Justin Bieber maksaa parturikäynnistään peräti 750 dollaria kerralta, Life & Style uutisoi. Hänen hiusstylistinsä on Vanessa Price, joka kehitti tyylin vuonna 2009. Price hoitaa edelleen laulajan hiukset ja tekee kotikäynnin aina kun se on popparin taustavoimien mukaan tarpeen.

– Leikkaan hänen hiuksensa yleensä kahden viikon välein kun hän on kiertueella. Olimme molemmat yllättyneitä siitä kuinka paljon ihmiset kiinnittivät huomiota hänen hiustyyliinsä, Vanessa Price kertoi lehdelle.

Kaksi kertaa kuussa tekee parturilaskuksi 1.500 dollaria kuukaudessa ja 18.000 dollaria vuodessa. Tällä rahalla on kuitenkin saatu aikaan maailman suosituin yksittäinen hiustyyli sitten Frendit-sarjan Rachelin. Pari viikkoa sitten Rachelin roolia esittänyt Jennifer Aniston kuitenkin yllätti monet ilmoittamalla, että ihailtu hiustyyli oli hänen mielestään karmea ja että hän vihasi sitä.