Hiphop-tähti Redman saapuu Helsinkiin helmikuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen rap-artisti Redman saapuu helmikuussa esiintymään Suomeen. Hän nousee helsinkiläisen The Circus -klubin lavalle lauantaina 5. helmikuuta yhdessä The Gilla House -jenginsä kanssa.

Redman julkaisi joulukuussa Reggie-albuminsa, jota seurannut Party On Blast DJ-kiertue pysähtyy nyt siis myös Suomessa. Ryhmälle lavan lämmittävät kotimaiset Juno, Jare & VilleGalle sekä dj’t Taste sekä Slim Kim.

Vuonna 1992 Def Jamilla julkaistun Whut? Thee Album -läpimurtolevynsä jälkeen Reginald ”Reggie” Noble, eli Redman, on julkaissut kuusi omaa studioalbumia sekä neljä yhteislevyä pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Method Manin sekä Def Squadin kanssa, jonka muodostivat Redmanin kanssa Erick Sermon ja Keith Murray.

Tänä vuonna Redman julkaisee odotetun Muddy Waters 2 – albuminsa sekä Blackout 3 -albumin Method Manin kanssa. Musiikin lisäksi artisti on tehnyt lähes kaksikymmentä vuotta kestäneen uran niin valkokankaalla kuin television sitcomeissakin.