Shakiraa näyttävämpää sinkkunaista vaikea löytää

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmankuulu latinotähti Shakira tuli vuoden 2010 aikana tutuksi jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen virallisen tunnuskappaleen Waka Waka (This Time For Africa) esittäjänä. Shakira esitti biisin yhdessä eteläafrikkalaisen Freshlyground-yhtyeen kanssa. Nyt latinokaunotar on otsikoissa ulkonäkönsä vuoksi.

Laulaja nähtiin viikonloppuna NRJ Music Awards -gaalassa Cannesissa. Shakira oli pukeutunut tiukkaan mustaan mekkoon, mikä paljasti kaunottaren seksikkäät sääret. Gaala oli Shakiralle palkintojuhlaa, sillä hän voitti Parhaan kansainvälisen artistin ja Parhaan kansainvälisen kappaleen palkinnot. Jälkimmäisen palkinnon hän sai Waka Waka (This Time For Africa) -kappaleellaan. Tapahtuman punaisella matolla hän onnistui kiinnittämään jokaisen miehen huomion itseensä.

Onnistunut ura ei kuitenkaan takaa onnea rakkausrintamalle. Shakira oli 11 vuotta parisuhteessa Antonio de la Ruan kanssa, mutta äskettäin suhteen kerrottiin päättyneen eroon. Laulaja kertoi sinkkuudesta blogissaan. Ero de la Ruasta tapahtui jo monia kuukausia sitten, mutta vasta nyt Shakira vahvisti sen julkisesti. Syyksi erolle Shakira kertoi muiden muassa ajanpuuteen. Artistin mukaan romanttisen suhteen ylläpitämisessä tarvitaan nimittäin laatuaikaa.