Wrestling-tähti jäi kiinni huumeista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Showpainin saralla on tapahtunut viime aikoina paljon, sillä alan tähdet elävät varsin värikkäästi myös kehien ulkopuolella. Erityisesti alan legenda Hulk Hogan on ollut ongelmissa muiden muassa poikansa ja kariutuneen avioliittonsa merkeissä. Nyt otsikoihin on noussut toinenkin wrestling-tähti.

Entinen WCW ja WWF -mestari Sid Vicious, oikealta nimeltään Sid Eudy, pidätettiin toissapäivänä Memphisissä, kun poliisit löysivät hänen hallustaan 18 grammaa marijuanaa. Autolla liikkeellä ollut entinen showpainija pysäytettiin alunperin siksi että hänen huomattiin ajavan autoa ilman turvavyötä. Pysäytyksen jälkeen viereiseltä penkiltä löydettiin pussillinen huumetta.

Samalla havaittiin myös muita rötöksiä. Sid Eudy pidätettiin nimittäin huumeiden hallussapidosta, ajo-oikeudetta ajosta ja turvavyön käyttämättä jättämisestä. Hän pääsi poliisiputkasta odottamaan oikeudenkäyntiä vapaalla jalalla tuhannen dollarin takuita vastaan. Eudy voitti aikoinaan kaksi kertaa WWF-mestaruuden ja kaksi kertaa WCW-mestaruuden. Samoin hän vei mestaruuden kahteen otteeseen USWA-sarjassa.