Vähiten haluttavimmat julkkisnaiset listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukemattomia äänestyksiä ja muita listauksia, joissa rankataan järjestykseen milloin minkäkin alueen seksikkäimpiä, kuumimpia ja haluttavampia naisia. Tällaisilla listoilla ovat viime aikoina menestyneet muiden muassa Cheryl Cole, Megan Fox ja Scarlett Johansson sekä lukemattomat muut kaunottaret.

Oscar-gaalalla on antigaalansa Razzie, ja nyt myös seksikkäimpien listat ovat saaneet hieman vastaavan antilistan. Verkossa on nimittäin listattu naisia hieman toisenlaisin kriteerein, kun miljoonia lukijoita viikoittain keräävä AskMen-verkkolehti on listannut kymmenen vähiten haluttavinta julkkisnaista. Tällä hieman kyseenalaisella listalla ykköspaikan vei poliitikkona maineensa jo useasti ryvettänyt poliitikko Sarah Palin.

Kolmen kärkeen mahtuivat hänen lisäkseen myös realitytähdet Snooki ja Khloe Kardashian. Neljäntenä oli teinipoppari Miley Cyrus ja viidentenä laulaja Ke$ha. Kymmenen vähiten haluttavimman julkkisnaisen listalla olivat myös realitytähti Heidi Montag, näyttelijä Lindsay Lohan, laulajatähti Madonna, Playboy-malli Holly Madison ja realitytähti Danielle Staub.