Kymmenvuotias ”Mini-Rihanna” Willow Smith valloittaa – myös hittilistat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuren suosion aikanaan saavuttaneet kaksi ensimmäistä Men In Black -elokuvaa tekivät Will Smithistä todellisen supertähden. Tytär Willow Smith on niinikään aloittanut nousun kohti Hollywoodin tähtikaartia, sillä tyttären Whip My Hair -single on ollut yksi viime vuoden suurista hiteistä Yhdysvaltojen nuorisomarkkinoilla.

Nyt Willowilla on työn alla seuraava single, 21st Century Girl. The Sun -lehti kertoo tytön kuvaavan kappaleeseen sopivaa musiikkivideota Californiassa. Yksin hän ei kuitenkaan ole, sillä muiden muassa toimintaelokuvien tähti Jackie Chan on mukana kuvauksissa. Nuoren tytön ystäväpiiriin lukeutuvat muiden muassa Beyonce ja Jay-Z. Nuori laulaja paljasti taannoin tulevaisuuden urasuunnitelmansa.

– Haluan olla tulevaisuudessa suurempi tähti kuin Lady Gaga. Olen saanut muiden muassa riimittelytaidon isältäni, laulutaitoja äidiltä ja molemmilta olen perinyt kyvyn esiintyä kameran edessä, Willow kertoi Daily Mail -julkaisulle.

Willowia kutsutaan myös mini-Rihannaksi ulkonäkönsä, ystäviensä, esiintymistyylinsä ja rohkean asenteensa vuoksi. Vasta kymmenvuotias tyttö häkellyttää taidoillaan kaikki, mukaanlukien teinitähti Justin Bieberin. Tämän on kerrottu pyytäneen Willowia kanssaan yhteiskiertueelle Eurooppaan tänä keväänä.