Naisten strippaaminen kiellettiin pelien aikana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaisella jalkapallostadionilla on tähän mennessä nähty myös hieman totuttua räväkämpää silmänruokaa, kun cheerleadereiden sijaan eräässä aitossa on pelien aikana esiintynyt strippareita. Kyseessä on hampurilaisen Susis Show Bar -strippibaarin omistama aitio, josta moiset esitykset on nyt kuitenkin kielletty.

Jalkapallojoukkue kielsi ravintolaa järjestämästä aitoonsa strippareita pelien aikana, mutta salli kuitenkin niiden esiintymisen pelien jälkeen. Strippibaarin omistajat ovat tavanneet kutsua vieraitaan aitioonsa katsomaan pelejä, mutta samalla vieraille on esiintynyt myös vähäpukeisia naisia. Joukkueen fanit eivät kuitenkaan pitäneet moisesta eriarvoisuudesta, vaan valittivat tilanteesta ja saivat lopulta vaatimuksensa läpi.

Millerntorin stadionilla sijaitsevaan aitioon rakennettiin taannoin strippaustanko, joka on ollut tähän saakka kovassa käytössä. Jatkossakin esityksiä nähdään, mutta vasta jalkapallopelin jälkeen. Asiasta uutisoi saksalainen Bild-sanomalehti. Vuonna 2002 samalta stadionilta jouduttiin poistamaan Maxim-miestenlehden mainokset, kun niiden väitettiin halventavan naisia.