Tämä kuva järkytti miljoonat teinitytöt ympäri maailmaa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on miljoonien pikkutyttöjen idoli ja päiväunien kohde. Viime aikoina näiden tyttöjen haavemaailmaan on kuitenkin ilmestynyt 18-vuotiaan Selena Gomezin mentävä särö.

16-vuotias Justin Bieber on nimittäin bongattu jo useamman kerran läheisissä tunnelmissa Selenan kanssa. Taannoin heidät kuvattiin halailemassa ja suutelemassa hotellin parvekkeella, joten seurustelulle saatiin jo tuolloin monien mielestä pitävä todiste. Miljoonat tytöt elättelevät kuitenkin edelleen toiveita idolinsa sinkkuudesta.

Nyt haaveet on jälleen murskattu, kun uusi kuva on päätynyt julkisuuteen. Ystävänsä 16-vuotisjuhlissa ikuistetussa kuvassa nähdään kuinka Justin istuu romanttisesti Selenan sylissä ja molemmat näyttävät nauttivan olostaan kovasti. Tällaisten kuvien perusteella epäilyt mahdollisesta sinkkuudesta voidaan toistaiseksi kuopata. Niiden sijaan nyt on paikallaan toivottaa Justinin ja Selenan suhteelle onnea.