Koululaiset purskahtivat itkuun – kunniavieraat nukahtivat kesken koulunäytelmän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian West Sussexissa nähtiin taannoin varsinainen näytelmä, jossa oli tosin tällä kertaa vastoin tahtoaan mukana myös Worthingin kaupungin pormestari vaimoineen. Pormestari Noel Atkins ja hänen tanskalaissyntyinen vaimonsa Helena oli kutsuttu seuraamaan koululaisten näytelmään. Tapaus päättyi kyyneliin.

Vierailusta innoissaan olleet Vale First and Middle School -koulun oppilaat esittivät pormestarille ja hänen vaimolleen Bugsy-musikaalia, kun molemmat kunniavieraat yllättäen nukahtivat kesken esityksen. Esitystä oli Daily Mail -lehden mukaan jatkunut noin 20 minuutin ajan, kun vieraat olivat siirtyneet unten maille.

Koululaiset tyrmistyivät nukahtamisesta ja purskahtivat itkuun. Sana kiiri tietenkin myös vanhemmille, jotka esittivät paheksuntansa pormestarin huonoista käytöstavoista. Nimettömänä lehdelle kommentoineet vanhemmat pitävät tapausta pöyristyttävänä. Lapset olivat kysyneet vanhemmiltaan itku kurkussa että mitä he tekivät väärin, kun pormestari nukahti esityksen aikana. Pormestari pyysi myöhemmin anteeksi ja kertoi, että syynä oli flunssa ja sen vahva lääkitys.