19-vuotias teinimissi pidätettiin kaatokännissä – purskahti itkuun – katso pidätyskuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen tiukat alkoholilait ovat koitumassa tuoreen teinimissin kohtaloksi, kun 19-vuotias Miss Arkansas Teen USA 2010 Megan Burgess pidätettiin viikonloppuna julkisesta juopottelusta. Vain kaksi viikkoa sitten teinimissiksi kruunatun Burgessin ura voi olla nyt katkolla.

Poliisit olivat saaneet varhain sunnuntaiaamuna Arkansasin yliopiston oppilaiden huoneistosta ilmoituksen, jonka mukaan Burgess oli poistunut paikalta vahvassa humalatilassa. Paikalle saapuneet poliisit löysivät Burgessin harhailemasta juovuspäissään kadulla noin kello yhdeltä yöllä. Kaunotar oli niin päihtynyt, että hänen jalkansa eivät enää kunnolla kantaneet.

Teinimissi purskahti lehtitietojen mukaan itkuun ymmärrettyään tilanteensa vakavuuden. Oikeudenkäynti asiassa pidetään helmikuussa. Pian tapauksen jälkeen Burgess poisti Facebook-sivunsa. Asiasta uutisoinut Examiner.com sai haltuunsa myös teinimissin pidätyskuvan, joka on levinnyt ympäri internetiä.

megan burgess