Munamies edelleen selkeä ennakkosuosikki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen Putous-sketsiohjelman Vuoden sketsihahmo -kilpailussa on ohjelman toisella tuotantokaudella ollut yksi ylitse muiden. Munamies-hahmo valloitti nimittäin suomalaiset kertalaakista jo kauden ensimmäisessä jaksossa. Ennakkosuosikin viitta on sittemmin pysynyt pienen valkoisen hahmon harteilla.

Näyttelijä Riku Niemisen luoma sketsihahmo Munamies on pysytellyt samalla ylivoimaisesti myös vedonlyönnin ykkösenä, sillä eräs kansainvälinen peliyhtiö antaa hänen voittonsa kertoimeksi 1,20. Munamiehen niskaan tosin hengittää Hörhön kylästä Itä-Suomesta kotoisin oleva Mikko Zetterberg kertoimella 4,00. Tämä siitä huolimatta, että miestä ei hesalaisten kilpailut kyllä paljoa kiinnosta. Rakennusmestari Timo Harjakaisen kerroin on 6,00.

Ohjelman toisen kauden kolmannessa jaksossa pudotettiin toinen kilpailija vuoden sketsihahmo -kilpailusta. Ville Myllyrinteen Jari Potsilla nousi tie pystyyn, ja vantaalainen narsisti totesi itsevarmana ohjelman olleen aivan liian pienen hänen egolleen. Jukka Rasilan esittämällä haaparantalaisella mallilla Pilvi Poudalla on edessään nyt todellinen näytön paikka, sillä vaaleaverikkö pitää häntäpään sijaa kertoimella 15,00.