Ihmepelastuminen: Nainen hyppäsi hotellin 23. kerroksesta ja jäi henkiin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Buenos Airesista on saatu varsin erikoinen selviämistapaus, jossa oli rutkasti onnea matkasssa. 30-vuotias nainen hyppäsi nimittäin Hotel Crown Plaza Panamericano -hotellin 23. kerroksesta alas, mutta jäi siitä huolimatta henkiin. Hänen pelastuksekseen koitui alle sattumalta osunut taksi, joka pehmensi pudostusta.

Nainen sai kuitenkin vakavia vammoja, joita hoidetaan parhaillaan Buenos Airesissa sijaitsevassa sairaalassa, Daily Mail uutisoi. Nainen putosi taksin katolle hetki sen jälkeen kun taksin kuljettaja Miguel oli poistunut autostaan paikalla olleen poliisin kehotuksesta. Katso kuvat tästä.

Auton katto antoi huomattavan paljon periksi, mikä osaltaan pelasti naisen hengen. Taksi vaurioitui lunastuskuntoon. Toinen taksinkuljettaja, Juan Carlos Candame, näki kuinka nainen nousi ylhäällä kaiteen yli ja hyppäsi alas. Itsemurhayrityksen syy ei ole tiedossa.