Supertähden kotona paranormaaleja ilmiöitä: ”Sen nimi on Bernie”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituimpiin poikabändeihin aikanaan lukeutunut Take That palasi viime vuonna yhteen, kun Robbie Williams teki paluun yhtyeen riveihin. Nykyisin Los Angelesissa yhdessä vaimonsa Ayda Fieldin kanssa asuva Williams oli taannoin otsikoissa vaimonsa oudon mielipiteen ansiosta.

Daily Mirror -lehden haastattelema Ayda Field on hieman kriittinen lasten ulkoisia avuja kohtaan, sillä hän ei halua rumia lapsia Robbien kanssa. Nyt Robbie Williams on jälleen otsikoissa, mutta tällä kertaa syynä on Bernie. Bernie ei ole kuitenkaan ihminen, vaan aave, joka asuu Williamsin ja Fieldin Mulholland Drivella sijaitsevassa talossa. Pariskunta ei ole vielä nähnyt henkiolentoa, mutta he uskovat tämän olemassaoloon. Robbie pystyy jopa kertomaan Bernien ulkonäöstä ja tavoista liikkua talossa. Laulajan ystävä kertoo tästä kaikesta The Sun –lehdelle.

– Ayda ja Rob ovar varmoja siitä, että Bernie asuu talossa heidän kanssaan. Koirat näkevät aaveen, mutta he eivät ole vielä nähneet sitä itse. Olennolle annettiin lempinimi Bernie, sillä se tarvitsi nimen. Robbien mukaan aave on 1900-luvun alusta. Se on pukumies, jolla on kädessään martinilasi, ystävä kertoi The Sun -lehdelle.

Robbie Williams kertoi taannoin E! Online –julkaisulle seuraavansa innokkaasti paranormaaleja ilmiöitä ja nähneensä useita kertoja myös ufoja. Merkittävin tapaus sattui miehen asuessa Beverly Hills -hotellissa ja hänen ollessa täysin selvinpäin. Laulaja vietti iltaa nuoren naisen kanssa aurinkoterassilla. Yhtäkkiä taivas pimeni ja tähtiä ei näkynyt. Silloin Robbie ja nainen huomasivat päällään noin 50 metrin korkeudessa neliömäisen esineen, mutta sitten se lensi pois. Robbie kertoi E! Online -julkaisulle olevansa ihmeissään siitä miksi ihmiset yrittävät keksiä aina syitä hänen kertomustensa kiistämiseksi.