Tältä teinipoppari Selena Gomez näyttää ilman meikkiä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias amerikkalainen teinipoppari Selena Gomez joutui äskettäin verkossa hakkereiden uhriksi. Justin Bieberin kanssa huhujen mukaan seurustelevan nuoren tähden profiileissa julkaistiin materiaalia sekä Twitterissä että Facebookissa. Nyt hänet on ikuistettu lentokentällä.

Selena kuvattiin sunnuntaina Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä, kun hän oli lähdössä kohti Puerto Ricoa. Nuori tähti näytti yllättävän väsyneeltä, ja meikkauskin oli kuvan perusteella jäänyt aamulla väliin. Lentomatkaa varten Gomez oli kuitenkin osannut varautua oivallisen rentoon lentoasuun, joten todennäköisesti uni maistui koneessa.

Justin Bieberin fanit tyrmistyivät äskettäin, kun Justinin ja Selenan hellät yhteiskuvat julkaistiin verkossa. Kuvien jälkeen Bieberin fanit lähettivät Selenalle tappouhkauksia. Ongelmia on siis riittänyt. Viime viikolla Selenan alastonkuva levisi internetissä. Kyseessä oli kuitenkin väärennetty valokuva, jossa Selena Gomezin väitettiin poseeraavan rinnat paljaana.