Tampereen suurpalossa kärsineille kerätään rahaa musiikilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella sattui 22. marraskuuta ikävä onnettomuus, kun ulkomaalaisten pizzeriayrittäjän vakuutuspetos paisui odotettua suuremmaksi ja kolme ihmistä kuoli tulimereen. Lukuisat hengissä selvinneet menettivät suuren osan omaisuudestaan, eikä monilla ollut asianmukaisia vakuutuksia. Nyt heille kerätään varoja konsertilla.

Tampereen Klubilla järjestetään keskiviikkona Pro Hämeenkatu 10 -tukikonsertti, jossa kerätään varoja taloudellisia menetyksiä tulipalossa kokeneille asukkaille. Konsertin on ideoinut Hämeenkatu 10:ssa itsekin asuva Maailmantango -festivaalin johtaja Simon Riestra. Tapahtuman tarkoituksena on auttaa talossa asuvia naapureita.

Konsertissa kerätyt varat ohjataan asukkaille, joilla ei ollut kotivakuutusta. Tapahtuman järjestäjät sekä taiteilijat haluavat samalla kunnioittaa palossa kuolleiden nuorten muistoa. Tukikonsertissa ovat esiintymässä muiden muassa Sonmoro, M.A. Numminen, Petra Tikkanen, Minka Kuustonen & Band sekä Dave Lindholm. Tapahtuman järjestää Maailmantango -festivaalin työryhmä yhteistyössä Tampereen Rasmus-verkoston ja Ravintola Klubin kanssa. Liput 10 euroa.