Amanda Seyfried seksikkäässä asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten Mamma Mia! -elokuvan myötä läpimurtonsa tehnyt Amanda Seyfried on jo vakiinnuttanut paikkansa viihdelehtien sivuilla. Esquire ja GQ -lehdissä rohkeissa kuvissa poseerannut kaunotar on paljastanut nauttivansa lesbosuudelmista ja poseerannut useita kertoja alastomana lehtien sivuilla.

Taannoin Amanda ikustettiin shoppailemassa ja ulkoiluttamassa lemmikkikoiraansa kumisaappaissa, verkkareissa ja harmaassa hupparissa. Nyt hän on taas työn touhussa, sillä Amanda Seyfried kuvaa parhaillaan uutta Now-elokuvaansa. Leffan kuvauksissa hänet ikuistettiin seksikkäässä asussa, johon kuului vain vesirajaan yltänyt mekko.

Chloe-elokuvassa myös alastomana nähty Amanda Seyfried nähtiin taannoin suutelemassa Megan Foxia Jennifer’s Body -elokuvassa ja samalla tavalla hän on suudellut valkokankaalla myös esimerkiksi Julianne Moorea. Vuonna 2008 Moviefone-lehti rankkasi järjestykseen Hollywoodin kuumimmat nuoret nimet. Mukana oli myös Amanda Seyfried, joka mahtui tuolloin kymmenen kärkeen. Seuraavaksi Amanda nähdään elokuvassa Now.