Leffakaunotar ei suostu peittämään muhkeaa rintavakoaan – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisnäyttelijätär Amy Adams on parhaillaan tekemässä kovaa nousua viihdemaailman kirkkaimpien tähtien joukkoon. Lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa näytellyt kaunotar on ihastuttanut myös mallina. Pian hänet nähdään myös Suomen valkokankailla The Fighter -elokuvan naispääosassa.

Äskettäin Amy Adams poseerasi Maria Claire -naistenlehden kannessa asussa, jonka kaula-aukko oli selvästi keskimääräistä suurempi. Sama meno on nyt jatkunut Producers Guild Awards -tapahtumassa Beverly Hillsissä. Juhlien punaisella matolla näyttävä leffakaunotar poseerasi jälleen muhkean kaula-aukon kanssa.

36-vuotias italialaissyntyinen laulaja-näyttelijä Amy Adams tuli aikoinaan tunnetuksi Drop Dead Georgeous -elokuvasta ja on sittemmin tehnyt lukuisia muitakin hienoja rooleja. Varsinaista läpimurtoa supertähtien joukkoon hän ei ole vielä tehnyt, mutta ura on kovassa nousussa. Viime aikoina hän on tähdittänyt muiden muassa elokuvia Yö museossa, Julie & Julia, Leap Year ja The Fighter.