Suomalaisartistin single julkaistaan kansainvälisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Angolasta kotoisin oleva, hiphopin ja modernin klubimusiikin nimeen vannova Daco Junior, eli Sebastian Da Costa, muutti perheensä mukana Suomeen jo pienenä poikana. Nyt hänen singlensä julkaistaan kansainvälisesti.

Vaasaan kotiutunut nuorukainen innostui nopeasti musiikista ja erityisesti hiphopista. Varhaisessa teini-iässä aloitettu musiikin tekeminen muuttui vuosien myötä harrastuksesta työksi. Ahkera työ palkittiin tämän vuoden keväällä, kun Da Costa sai tarjouksen julkaista musiikkiaan kansainvälisillä markkinoilla. Daco Juniorin ensimmäinen kansainvälinen singlejulkaisu on uusi versio The Ark -yhtyeen ’It Takes a Fool to Remain Sane -kappaleesta. Vuonna 2000 julkaistu alkuperäinen kappale kipusi Ruotsin singlelistan sijalle 7. ja Italiassa sijalle 4.

– Neuvottelut The Arkin edustajien kanssa sujuivat todella hyvin ja kappaleen käyttöoikeudet oli lopulta erittäin helppo saada sen jälkeen kun he olivat kuulleet meidän versiomme kappaleesta. Uskon, että kappaleen uudelleen lämmittely tuo myös The Arkille uusia faneja, vaikkakin meidän versiomme on enemmän hiphop ja dance -painotteinen, Da Costa kertoo.