Jessica Simpson: ”Kiitos Jumala täydellisestä takapuolesta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Jessica Simpson on tullut tunnetuksi niin laulajana ja näyttelijänä kuin realitytähtenäkin. Neitokainen löysi viime kesänä rinnalleen NFL-tähti Eric Johnsonin, ja marraskuussa tapahtunut kihlautuminen ennakoi pariskunnan mukaan häitä ensi kesälle. Nyt Jessica on hehkuttanut miehensä takapuolta julkisesti.

Jessica Simpson on ollut kovasti otsikoissa nousseen elopainonsa ja sen myötä rehevämmäksi muuttuneiden muotojensa merkeissä. Nyt hän on halunnut ihastella miehensä peppua niin ettei asia jäisi kenellekään epäselväksi.

– Kiitos Jumala, että olet antanut minulle miehen, jolla on täydellinen takapuoli. Lasken käteni sille rauhassa, Jessica Simpson kirjoiti mikroblogiinsa.

Country-laulajana itsensä pääosin viime vuodet elättänyt Simpson nähtiin viime vuonna Yhdysvalloissa The Price of Beauty -nimisessä realitysarjassa. Naisten ulkonäköpaineisiin keskittyvässä sarjassa Simpson kiersi ympäri maailmaa ottamassa selvää, mitä kaikkea naiset ovat valmiita ulkonnäkönsä eteen tekemään. Simpson on usein valitellut usein itsetunto-ongelmiaan, mutta viime aikoina hän on näyttänyt tasapainoiselta ja terveeltä naiselta. Tähän kenties vaikuttanee myös tähtiparin taannoin toteutettu lemmenloma Alpenissa.