Dexter-sarjan kaunotar esitteli bikinivartalonsa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Medusan verkko -elokuvasta ja sen jatko-osista tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Julia Stiles ei ole koskaan komeillut viihdelehtien otsikoissa, sillä hän on pitänyt matalaa profiilia ja yksityiselämänsä yksityisenä. Nyt kaunotar on kuitenkin päätynyt paparazzikuviin.

Tällä kertaa Julia Stiles nähdään nauttimassa vapaapäivästään vetisissä tunnelmissa, sillä hänet kuvattiin melomassa surffilaudalla. Näyttelijäkaunotar otti samalla aurinkoa mustiin bikineihin sonnustautuneena.

29-vuotias amerikkalainen Julia Stiles teki näyttelijädebyyttinsä vuonna 1996 elokuvassa I Love You, I Love You Not. Suuren huomion saivat myöhemmin huippusuosittu Medusan verkko -elokuva ja sen jatko-osat. Sittemmin Julia on tähdittänyt muiden muassa Dexter-televisiosarjan viidettä tuotantokautta, ja hän sai roolistaan myös Golden Globe -ehdokkuuden. Seuraavan kerran Stiles nähdään valkokankaalla vuonna 2012 elokuvassa The Bell Jar.