Maailman epäonnisin hääpari? Jo kaksi hääpaikkaa tuhoutunut tulipalossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kihlapari ei ole päässyt yrityksistä huolimatta vieläkään naimisiin, mutta syy ei ole kummassakaan heistä. Sen sijaan onnella on ollut sormensa pelissä, mutta lähinnä epäonnen merkeissä. Heidän hääpaikkansa on nimittäin palanut jo kaksi kertaa.

Brittipariskunta Andrew Winter ja Jodi Dryden ovat halunneet astella alttarille jo jonkin aikaa, mutta heistä riippumattomista syistä se ei ole vielä onnistunut, Daily Mail kertoo. Alunperin parin oli tarkoitus mennä naimisiin Sunderlandissa sijaitsevassa kodissaan, mutta se tuhoutui tulipalossa vain viikkoja ennen elokuuksi kaavailtuja häitä.

Pari menetti kotinsa palossa kotinsa ja irtaimistonsa, joten häitä jouduttiin siksi siirtämään. Uusi yritys päätettiin järjestää huhtikuussa, kun heidän kihlauksestaan olisi tullut kuluneeksi viisi vuotta. Suunnitelmat menivät kuitenkin uusiksi, sillä toinenkin hääpaikka tuhoutui tulipalossa.

Yllätyskäänteet eivät loppuneet vielä siihen, sillä tulipalosta huolimatta toinen hääpäivä on päätetty pitää. Siihen tosin tuli toinenkin mutka matkaan, sillä samalle päivälle ilmaantuivat yllättäen prinssi Williamin kuninkaalliset häät. Kyseinen päivä on sen johdosta Britanniassa yleinen vapaapäivä, joten häiden kustannukset nousevat huomattavasti suunnitellusta.

– Juuri kun sitä ajattelee, että mitään ei enää voisi tapahtua, jotain tapahtuu, pariskunta kommentoi lehdelle.