Munamiehen syntymästä paljastui lisätietoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen Putous-sketsiohjelman Vuoden sketsihahmo -kilpailussa on ohjelman toisella tuotantokaudella ollut yksi ylitse muiden. Munamies-hahmo valloitti nimittäin suomalaiset kertalaakista jo kauden ensimmäisessä jaksossa. Nyt Munamiehen syntymästä on saatu lisätietoja julkisuuteen.

Munamiehen takaa löytyvä näyttelijä Riku Nieminen oli äskettäin Aamulehden haastattelussa, ja samalla hän kertoi hieman suosikkihahmon taustoista. Kertomuksesta kävi ilmi, että Nieminen on kehitellyt Munamiehen ääntä ja muita ominaisuuksia jo todella pitkään. Hahmo ei siis ollut hetken aivomyrskyn tulos. Lehti kysyi näyttelijältä miten tämä oli hahmon kehittänyt.

– En tiedä, mutta jälkikäteen ajatellen kaikkia noita ominaisuuksia, ääntä, ilmettä ja olemusta, olen kehitellyt ihmisiä hauskuuttaessani jo vuosia. Kesällä Cyrano de Bergeracissakin roikuin toisen roolihahmon reppuselässä, Riku Nieminen kertoi Aamulehdelle.

Suomalaisten sydämet taannoin myös oopperalaulullaan valloittanutta Munamiestä ehdotettiin samalla myös Suomen euroviisuehdokkaaksi.

– Euroviisuihin? Sehän on loistava ajatus, Riku Nieminen naurahti Aamulehdelle.

Kerroimme eilen, että Munamies on pysytellyt Vuoden sketsihahmo -kilpailussa vedonlyönnin ylivoimaisena ykkösenä, sillä eräs peliyhtiö antaa hänen voittonsa kertoimeksi 1,20. Munamiehen niskaan tosin hengittää Hörhön kylästä Itä-Suomesta kotoisin oleva Mikko Zetterberg kertoimella 4,00. Tämä siitä huolimatta, että miestä ei hesalaisten kilpailut kyllä paljoa kiinnosta. Rakennusmestari Timo Harjakaisen kerroin on 6,00.