Mitä Olivian kasvoille tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina sekä useiden elokuvien ja televisio-ohjelmien tähtenä. Taannoin julkkiskaunotar nakuili PETA-järjestön kampanjassa. Nyt hän on leikitellyt faniensa kanssa Twitter-blogissaan.

Hiuksensa taannoin lyhentänyt kaunotar poseerasi äskettäin Maxim-lehdessä läpinäkyvissä alushousuissa. Nyt hän on julkaissut mikroblogissaan kuvan, jossa hänen kasvonsa ovat suklaan peitossa. Olivia ei paljasta mitä hänelle on tapahtunut, vaan esittää kysymyksen faneilleen. Katso kuvat alta.

30-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild, Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.

Olivia Munn