Räppärin teini-ikäinen poika kiinni masturboinnista – poliisi pidätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu hiphop-tähti Ice T. on ollut viime aikoina otsikoissa musiikkiuransa sijaan lähinnä muodokkaan vaimonsa siivellä. Jättirintainen Nicole ”Coco” Austin on nimittäin tehnyt oman takapuolensa esittelemisestä varsinaisen taiteenlajin.

Nyt perhe on otsikoissa kuitenkin hieman toisenlaisen jutun takia, sillä räppärin jälkikasvu on joutunut tekemisiin viranomaisten kanssa keskimääräistä nolommissa merkeissä. MediaTakeOut nimittäin uutisoi tänään, että 19-vuotias ”Ice Marrow” pidätettiin hänen jäätyään kiinni masturboinnista strippibaarissa.

Tilanne sattui Van Nuysissä sijaitsevassa strippibaarissa, ja osapuolilla on tapahtumista hieman eri näkemykset. Henkilökunnan mukaan räppärin jälkikasvu yllätettiin masturboimassa, mutta hänen ystäviensä mukaan nuori mies yritti käyttää baarin vessaa. Nuorukainen päästettiin putkasta odottamaan asian jatkokäsittelyä 5.000 dollarin takuita vastaan.