Urheiluselostajat kuolaavat seksikästä naistuomaria – jo kolme hyllytetty! Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisia nähdään todella harvoin tuomaroimassa jalkapalloa, sillä Britanniassakin korkean tason naistuomareita on nykyisin vain kaksi. Nyt heistä toinen, 25-vuotias linjatuomari Sian Massey, on kohun keskipisteenä. Häneen liittyvät kommentit ovat nimittäin hyllyttäneet jo kolme urheiluselostajaa.

Eilen Daily Mail -lehti kertoi, että jo kolmas Sky Sports -televisiokanavan selostaja on vapautettu työtehtävistään hänen kommentoitua Sian Masseya sopimattomalla tavalla. Tuorein hyllytetty on Andy Burton, jonka työsuhde pantiin toistaiseksi jäähylle tämän kommentoitua tuomaria kollegalleen Charlotte Jacksonille kuvausryhmän sisäisen radion välityksellä. Katso kuva tuomarista tästä.

Tuorein tapaus sattui viime lauantaina, kun Wolwes ja Liverpool olivat vastakkain. Keskusteluja ei tarkoitettu julkisiksi, mutta nyt kyseisiä nauhoja on kuitenkin vuotanut julkisuuteen Mail on Sunday -lehden kautta. Niissä Burton pyytää kollegaansa tunkemaan työvälineensä housuihin, mutta purskahtaa sitten nauramaan. Televisiokanava kiisti lehden tiedot hyllytyksestä ja kertoi että selostaja vaihtui muista syistä. Aiemmin Andy Gray ja Richard Keys hyllytettiin samoista syistä.