Anna Abreun sensuelli levynkansi on tässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen poptähti Anna Abreu julkaisi äskettäin uuden levynsä ensimmäisen singlelohkaisun. Hysteria-single sai erittäin positiivisen vastaanoton ja runsaasti radiosoittoa.

Nyt Abreun uuden Rush-albumin kansikuva on julkistettu. Levyn kannessa popkaunotar poseeraa sensuellissa kuvassa. Levy julkaistaan 30. maaliskuuta. Sekä kansi- että promokuvat otettiin loppuvuonna Thaimaassa. Kaikki kuvat tulevalle albumille on ottanut Nana Simelius.

Anna on viettänyt viime kuukaudet studiossa Jukka Immosen kanssa, joka tuottaa seuraavan albumin. Ensimmäinen sinkku tulevalta levyltä on mukaansa tempaava Hysteria, joka jo ensikuulemalta lunastaa paikkansa hittinä. Uutinen eilen julkaistusta musiikkivideosta levisi laajalti valtakunnallisissa medioissa.

Anna Abreu