BB-Niko kysyy: ”Mistä tiedät oletko naimisissa homon tai lesbon kanssa?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -realityohjelmasta alunperin tunnetuksi tullut BB-Niko, eli Niko Saarinen, nähdään nykyisin televisioruuduissa pääasiassa chat-juontajana. Pari yötä sitten Niko keskusteli isännöimässään Se oikea -ohjelmassa isyydestä. Nyt Niko Saarinen on kommentoinut asiaa uudelleen.

– Homot eivät ainakaan sen huonompia vanhempia ole kuin yksikään teistä. Ja mistä te tiedätte oletteko te naimisissa homon tai lesbon kanssa? Niko kirjoittaa Staran blogissaan.

– Kuvittele tilanne: Olet kasvattanut lasta 5-vuoden ajan yhdessä vaimosi kanssa, jota olet jokaisissa sukujuhlissa hehkuttanut “maailman parhaaksi äidiksi”. Sitten yllättäen selviääkin että vaimosi on sinulta salassa ollut myös lesbosuhteessa ja hän jättää sinut naisen vuoksi. Näin ollen lapsesi äiti on LESBO.

Samalla Niko kertoi leikkivänsä kotia koiriensa kanssa ja julkaisi myös kuvia, joissa hänen pienet nelijalkaiset ystävänsä oli puettu Hello Kitty -asuihin.