Demi Moore tiukassa pikkumekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Demi Moore on tullut aviomiehensä Ashton Kutcherin ohella tutuksi muiden muassa vuoden 2003 Charlien Enkelit: Kurvit suoriksi -elokuvasta. Viimeisin Mooren tähdittämä elokuva oli nimeltään Bunraku. Naiselta on luvassa kolme uutta elokuvaa vielä tämän vuoden aikana.

Elokuvat ovat nimeltään Margin Call, LOL ja Another Happy Day. Viimeksi mainitun kuvauksissa sattui äskettäin tapaturma, kun Demi Moore teki reisilukon miehen ylävartalon ympärille. Mies lähti tapahtuneen vuoksi sairaalaan, sillä kipu oli kova. Nyt tumma kaunotar on ikuistettu hyväntuulisena New Yorkissa vierailemassa David Lettermanin televisio-ohjelmassa. Solakka Moore oli pukeutunut näyttävään violettiin pikkumekkoon.

Kerroimme taannoin, kuinka Demi Moore seurasi kumppaninsa Ashton Kutcherin No Strings Attached -elokuvan kuvauksia suurella innolla. Valitettavasti kaunotar erehtyi pariin otteeseen halailemaan kuvauksissa väärää miestä. Moore halaili näyttelijä Colin Owensia, sillä mies näytti takaapäin katsottuna aivan samalta kuin Kutcher. Moore itse häpesi tilanteita suuresti, mutta Owensia ne naurattivat. Mies kertoi nauttineensa suuresti Mooren kosketteluista.